Geldkistjes met muntinzet

Een geldkist met muntinzet is erg handig voor het overzichtelijk opbergen van kleingeld. Je kunt een dergelijke geldkist dan ook voor diverse doeleinden gebruiken. Denk bij voorbeeld aan een marktkoopman die nog veel aankopen met contant geld afrekent. Maar ook in een sportkantine waar pinnen nog niet algemeen gangbaar is kan een geldkist met muntinzet prima van pas komen. Een geldkistje kan ook heel handig zijn als je het geld van een club of vereniging beheert. Dit voorkomt dat je het vermengt met eigen geld. In onze webshop vind je diverse modellen geldkisten met muntinzet, bekijk snel ons complete assortiment.

Wat zijn de voordelen van een geldkist met muntinzet?

Een geldkist met muntinzet kopen betekent dat je veel gemakkelijker geld kunt beheren. Door de munten gescheiden van elkaar op te bergen weet je beter hoeveel geld er in kas is en kun je ook sneller handelen. Zeker als er sprake is van verkoop waarbij vaak geld gewisseld moet worden is het irritant als het afrekenen veel tijd kost. Met een geldkist met muntinzet voorkom je dit, want je kunt de munten voor het wisselgeld meteen pakken. Als je aan de geldkist met muntinzet gewend bent dan kun je dit waarschijnlijk zonder te kijken. Dit versnelt het afhandelen van verkopen aanzienlijk. Daarom hebben veel verkopers die bij voorbeeld in een kraam verkopen een geldkistje voor het afrekenen. Vooral bij het verkopen van etenswaren zoals ijs en snacks is dit de snelste manier van betalen. Pinnen kost vaak veel meer tijd en bovendien zijn hiervoor speciale voorzieningen nodig die uiteindelijk veel meer geld kosten dan een simpel efficiënt geldkistje. Je vindt in de webshop diverse modellen en kleuren geldkistjes. Verschillende kleuren geldkistjes met muntinzet kunnen handig zijn als je bij voorbeeld van verschillende instanties, bedrijven of verenigingen het geld moet beheren.

Is een geldkist met muntinzet nog wel nodig nu iedereen met pin betaalt?

Het aantal pinbetalingen neemt ieder jaar weer toe. Maar toch is er nog een grote groep mensen die hier niet de voorkeur aan geeft. Dit zijn deels ouderen, maar ook mensen die op hun uitgaven moeten letten omdat ze het financieel niet breed hebben. Deze groep mensen geeft er vaak de voorkeur aan om een vast bedrag per week te pinnen voor persoonlijke uitgaven en boodschappen. Dan is het prettig als er gewoon met contant geld kan worden afgerekend. Wanneer je gebruik maakt van een geldkist met muntinzet kun je deze contante betalingen vlot afwikkelen. Daarnaast zijn er ook locaties waar het erg lastig is om klanten met hun pinpas te laten afrekenen. Denk bijvoorbeeld aan een eetkraampje op een plaats waar geen elektriciteit is. Dan is het gebruik van een mobiel pinapparaat niet mogelijk, want deze heeft immers netstroom en een netwerkverbinding nodig. Op zo’n moment maak je heel handig gebruik van een deugdelijke geldkist met een handige muntverdeling zodat het geld niet door elkaar raakt. Zo hoef je niet onnodig lang naar wisselgeld te zoeken.

Toepassingen: beheer eenvoudig contante bijdragen

Ben je de penningmeester van een kleine club? En betalen de leden maandelijks een bijdrage in contant geld zodat gezamenlijke uitgaven kunnen worden gedaan? Dan is een geldkist met muntinzet erg handig om te hebben. Ten eerste kun je dan bij het voldoen van contributies eventueel gemakkelijk geld wisselen. En ten tweede wordt het contante geld meteen veilig opgeborgen. Iedere geldkist met muntinzet kan namelijk met de meegeleverde sleutel op slot worden gedaan. Wat ook handig is: Als jij als penningmeester bij voorbeeld vakantie hebt dan kun je het beheer van het geld eenvoudig aan een plaatsvervanger overdragen. Dit gaat een stuk gemakkelijker dan wanneer er een bankrekening is met een pinpas. Met cash geld is het natuurlijk wel belangrijk dat je goed bijhoudt hoeveel er binnen komt en hoeveel geld er wordt uitgegeven. Maar als het een kleine vereniging betreft kan dit in veel gevallen zelfs op papier zonder computer worden bijgehouden. Dan is een geldkistje met muntenbak ook een stuk handiger dan een bankrekening. Bovendien kost het hebben van een rekening in vrijwel alle gevallen geld. Dit geld kun je besparen door het geld voor de vereniging of de club in een deugdelijke geldkist met muntinzet te bewaren.

Ook handig: voor kinderen of tijdens de vakantie

Het is verstandig om kinderen al vroeg met geld om te leren gaan. Een spaarpot is dan het meest voor de hand liggend. Maar als je wilt dat je kind goed leert om zijn eigen geld te beheren dan is een geldkistje met muntinzet geen slechte keuze. Je kind kan dan de munten per waarde opbergen en zo eenvoudig tellen hoeveel geld er in kas is. Zeker als zoon of dochter voor iets aan het sparen is dan is dit heel handig. En in het geldkistje kun je ook gemakkelijk een briefje bewaren met hoeveel geld er in kas is zodat wijzigingen gemakkelijk kunnen worden bijgehouden. Als je met vakantie gaat en geld in vreemde valuta gebruikt dan is het vaak even wennen. Welke munt is hoeveel waard, hoe moet ik tellen. Daarnaast wordt altijd aangeraden om als je een dag op stap gaat niet al je contante geld mee te nemen om diefstal te voorkomen. Een handige tip is dan om een geldkist met muntinzet mee te nemen. Deze kun je goed afsluiten en opbergen in een vakantiehuisje, tent of caravan. Je neemt alleen het bedrag mee wat je die dag nodig hebt en de rest is veilig opgeborgen.

Vragen en advies

Kies de geldkist met muntinzet die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een geldkist met muntinzet? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "Snel en correct geleverd. Scherp geprijsd " 10
Zeer goed "Op donderdag een vals geld scanner om 20:00 besteld en de volgende dag al geleverd, nog net op tijd voor het drukke weekend. " 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links