Geldkist met gleuf

Waar bewaar jij geld? Ergens in een potje waar iedereen in principe bij kan? Als je het leuk vindt om te sparen of als het belangrijk is om geld op een veilige en dus afgesloten plek te bewaren, dan is een geldkist met gleuf daar een ideale oplossing voor. Een geldkist met gleuf is ook perfect om bewust te leren geld te sparen. Zo zijn er situaties waarbij het belangrijk is om geld op een plek te bewaren, waar niet iedereen zomaar toegang tot heeft. Geldkistje.nl heeft voor iedere situatie waarin geld bewaard of gespaard wordt een oplossing. Het is alleen nog even een kwestie van de juiste keuze maken.

Geldkist met gleuf, multifunctioneel voorwerp met veel voordelen

Een geldkistje met een gleuf heeft het voordeel dat je niet zomaar met je hand bij de inhoud kan. Dat betekent dat je niet snel de neiging krijgt om er wat uit te halen als je voorbij loopt. Of dat anderen er in het voorbijgaan geld uithalen. Dat is namelijk niet mogelijk. Een geldkist met gleuf kan uitgevoerd zijn met een extra beveiliging. Bijvoorbeeld met een slot met een sleutel. Op deze manier kan het geldkist met gleuf worden afgesloten en is het niet gemakkelijk om zomaar bij het geld te kunnen. Een geldkist met gleuf biedt meerdere mogelijkheden om dienst te doen. Het is in de eerste plaats een leuk middel om zelf geld te sparen. Kinderen vinden het ook helemaal geweldig om muntgeld en papiergeld door de gleuf te stoppen. Dat zorgt ook meteen voor bewustzijn bij kinderen dat er geld gespaard kan worden om bijvoorbeeld voor een speciaal doel te sparen.

Voor thuisgebruik en om mee te nemen

Een geldkist met gleuf is heel praktisch in het gebruik. Het gaat hier doorgaans om compacte uitvoeringen die ideaal zijn om ergens neer te zetten of om mee te nemen. Het is bijvoorbeeld als je op een rommelmarkt staat (of op elke andere locatie waar je geld in ontvangst neemt) een veilig bewaarmiddel. Het is wel aan te raden om bij het meenemen van een geldkist met gleuf naar een openbare plek het dicht bij je te houden. Alleen dan is je geld namelijk veilig opgeborgen. Bij het uit het oog verliezen van een geldkist met gleuf of als je deze ergens niet in de buurt hebt staan, bestaat de kans dat de hele kist ongemerkt wordt meegenomen. Dat werkt net zo als wanneer je een portemonnee ergens gewoon in het zicht laat, die zal uiteindelijk ook een eigenlijk leven gaan leiden en zomaar verdwijnen. Gelegenheid maakt de dief.

Keuze uit verschillende kleuren

Bij een geldkist met gleuf kopen voor jezelf of voor iemand anders is het mogelijk om met een voorkeur voor een kleur rekening te houden. Zo kun je voor een opvallende kleur kiezen of voor een kleur die wat minder opvallend aanwezig is. Dat laatste is vooral handig als je bijvoorbeeld ergens op een plek bent, waar je wilt dat de geldkist met gleuf niet echt opvalt. Koop je een geldkist met gleuf voor je kind? Dan is het vaak het beste om met de favoriete kleur van je kind rekening te houden. De geldkist met gleuf kan door kinderen als een spaarpot gebruikt worden. Kinderen vinden het geweldig om een spaarpot te hebben, helemaal als deze als een echte geldkist met slot en sleutel is uitgevoerd.

Geldkist met gleuf en deksel

Een geldkist met gleuf en een deksel biedt de mogelijkheid om naast geld andere kleine en waardevolle spulletjes te bewaren. Bijvoorbeeld als de geldkist met gleuf thuis wordt gebruikt en je een aantal sieraden hebt die je liever achter slot en grendel bewaart. Het deksel maakt het ook gemakkelijk om na het openen van het slot toegang te krijgen tot munten, papiergeld en eventuele andere kleine waardevolle spulletjes. Kinderen die hun geheimen niet in een dagboek willen bewaren, maar op een extra veilig plek kunnen de geldkist met gleuf ook daarvoor gebruiken. Of als er bijvoorbeeld geheime brieven uitgewisseld worden met vriendjes of vriendinnetjes. Ook deze kunnen opgevouwen netjes en veilig bewaard worden in een geldkist met gleuf. Op deze manier is het geldkistje multifunctioneel in gebruik. Het hoeft dus niet alleen te dienen om op een praktisch en afgesloten manier geld of dure spullen te bewaren, je kunt er echt alle kanten mee op.

Beperkte veiligheid van een klein formaat geldkistje

Een geldkist met gleuf is geen middel om direct toegang te bieden tot geld. Het is echter zeker geen bewaarmiddel met de hoogste mate van beveiliging. In de eerste plaats is een geldkist met gleuf gemakkelijk weg te nemen. In de tweede plaats is het zo dat het deksel in principe eenvoudig geforceerd kan worden om toegang tot het geld te krijgen. Als je dus op zoek bent naar een middel om je spaargeld of andere vorm van contact geld echt veilig te bewaren, is een kluis een betere optie. Voor het gemak en om op een leuke manier te sparen, is een geldkist met gleuf wel een hele leuke oplossing.

Vragen en advies

Een geldkistje met gleuf bestellen via geldkistje.nl is makkelijk en eenvoudig. Je kunt online bestellen en direct afrekenen. Bestel je het geldkistje voor tien uur `s avonds, dan krijg je hem bovendien de volgende dag al thuis bezorgd. Heb je vragen over een geldkistje met gleuf, heb je vragen over welke van onze uitvoeringen te kiezen of wens je een meer technische vraag over beveiliging te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "Snel en correct geleverd. Scherp geprijsd " 10
Zeer goed "Op donderdag een vals geld scanner om 20:00 besteld en de volgende dag al geleverd, nog net op tijd voor het drukke weekend. " 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links